top of page

Welkom bij Duocar

Sterk in maatwerk
Al ruim
25 jaar ervaring
Service gericht

De chaletbouw en stacaravanbouw specialist

Chaletbouw is echt een specialisme. Door onze jarenlange ervaring mogen wij ons zeker bij de top van Nederland binnen de chaletbouw scharen. Door constante nieuwe ontwikkeling binnen onze chaletbouw en stacaravanbouw en innovatieve aanpassingen aan onze chalets en stacaravans behoren wij op dit moment tot een van de toonaangevende bedrijven welke chalets en stacaravans levert in Nederland. Overigens komt u ook ver buiten onze grenzen Duocar chalets en stacaravans tegen. Op deze website laten wij u kennis maken met ons bedrijf en producten. Ook  tonen  wij u hier foto’s van reeds geleverde chalets. Of u nu een enkel chalet, L-chalet of duochalet wenst, wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Tevens laten wij u via onze getoonde voorbeelden en foto’s kennis maken met de talloze mogelijkheden in kleuren en materialen. Door gebruik te maken van onderhoudsvrije en energiebesparende materialen maken wij van uw chalet of stacaravan niet alleen een comfortabel maar ook een zeer degelijk onderkomen. Wij bouwen de chalets in onze chaletbouw en stacaravanbouw produktiehal alwaar u tijdens de bouw van uw chalet of stacaravan het gehele bouwproces van begin tot eind kunt volgen.

Chaletbouw en stacaravanbouw geheel naar wens van de klant

Al onze chalets zijn helemaal naar wens van de klant gemaakt. Alles is mogelijk of u nou een interieur met een landelijke uitstraling wilt of een strak interieur met design keuken wij zijn binnen onze chaletbouw van alle markten thuis. Samen met de klant gaan we eerst bespreken voor welke doeleinden hij het chalet gaat gebruiken, puur recreatief, voor gebruik het hele jaar door of misschien gaat u uw chalet wel verhuren? Dit zijn zaken die wij graag van tevoren van u willen weten zodat wij voor en tijdens de bouw al rekening kunnen gaan houden met het uiteindelijke gebruik van het chalet.

Benieuwd geworden naar onze chaletbouw en stacaravanbouw?

Aan bijna al uw wensen en eisen ten aanzien van een nieuw chalet kunnen wij bij Duocar stacaravan en chaletbouw voldoen. Laat u zich dus niet weerhouden om bij Duocar stacaravan en chaletbouw een kijkje te komen nemen. U kunt ons bellen voor een afspraak maar u kunt ook, middels ons contact formulier, alvast de nodige vragen stellen. Wij zien uw bezoek, aan onze fabriek in Vlaardingen, met belangstelling tegemoet.

DUOCAR FOTOALBUMS

bottom of page