Chaletmodellen

Chalet kopen, Duocar
Duocar chaletbouw 2019-40
Duocar chaletbouw 2019-112
Duocar Duo chalet
Duocar chaletbouw 2019-260
Duocar portfolio 2019-14
Chalet kopen, Duocar
Chalet kopen, Duocar
Chalet kopen, Duocar
Chalet kopen, Duocar
Chalet kopen, Duocar
Chalet kopen, Duocar
Chalet kopen, Duocar
Chalet kopen, Duocar

Heel veel verschillende chalet modellen hebben in de loop der jaren de chaletbouw fabriek van Duocar stacaravan en chaletbouw verlaten. Van de meest eenvoudige tot het meest “gecompliceerde” model met écht alles erop en eraan. Ook bij Duocar hebben wij niet stilgezeten en hebben altijd goed geluisterd naar de wensen van de klant ten aanzien van het bouwen van onze chalet modellen.

Mantelzorg chalet, Duocar

Chalet modellen en maatwerk

Bij Duocar stacaravan en chaletbouw gaan wij eerst kijken hoeveel vierkante meters de klant mag gaan “bebouwen” op zijn of haar kavel om vervolgens samen tot een indeling te komen, zodanig dat onze nieuwe klant er zich snel thuis gaat voelen. Natuurlijk kunnen wij door onze lange ervaring genoeg laten zien  van wat wij reeds gebouwd hebben. Maar er kan ook een heel nieuw idee worden aangedragen.

Chalet Duo-Chalet, Duocar
Chalet L-chalet, Duocar
Chalet Enkel chalet, duocar

Duo chalet

Enkel chalet

L - chalet

Mantelzorg chalet, Duocar

CUBE CHALET

cube

cube

Nu bekijken

Chaletmodel Cube

 

Chaletmodel Cube is de nieuwste telg uit de Duocar familie.
Deze Cube kenmerkt zich door de rechte hoeken en de illusie dat het model uit meerdere elementen is opgebouwd. Hierdoor is het voor Duocar chaletbouw gemakkelijk om er verschillende plafondhoogtes in aan te brengen. Uiteraard kunnen wij vele variaties toepassen op de te gebruiken kleurstellingen en materialen. Gaat u een nieuw chalet kopen en houdt u van moderne en strakke vormgeving dan is de Cube zeker een enorme aanrader.

Vertrouwde Duocar chaletbouw kwaliteit.

Ons chaletmodel cube wordt ook weer gebouwd volgens de vertrouwde Duocar Chaletbouw kwaliteitseisen. Deze garanderen een jarenlang probleemloos gebruik van dit chalet. Komt u gerust een langs en bekijk onze fabriek en producten en zie hoe onze goed opgeleide chaletbouwers onze chalets bouwen. Ook kunt u middels ons contactformulier uw vragen aan ons stellen of een afspraak met één van onze vertegenwoordigers in onze chaletbouw maken.

 

Geschikt voor mantelzorg bewoning

Ons chaletmodel Cube is natuurlijk net als als onze andere chalets uitstekend geschikt als mantelzorgwoning.

Mantelzorg chalet, Duocar

INTERIEUR

Het chalet interieur is gedurende de loop der jaren zeer aan veranderingen onderhevig geweest. Was het een aantal jaren geleden dat slechts het hoognodige in het interieur aanwezig was, is het tegenwoordig zo dat het chalet interieur minimaal de luxe moet hebben van thuis. Bij Duocar stacaravan en chaletbouw geven wij u de mogelijkheid om van uw chalet een “droom onderkomen” te maken. 

Chalet interieur van Duocar en stacaravans

 

Duocar stacaravan en chaletbouw heeft op deze ontwikkeling handig ingespeeld en biedt een ongelofelijke verscheidenheid aan materialen en kleuren om het door u aangekochte chalet uw eigen identiteit mee te geven wat betreft het chalet interieur. Nog belangrijker is dat Duocar stacaravan en chaletbouw voor het chalet interieur hoogwaardige materialen gebruikt die een lange levensduur garanderen.

Keukens in onze stacaravans en chalets

 

Misschien wel het belangrijkste onderdeel in uw chalet interieur is toch zeker wel de keuken die het “kloppend hart” van het chalet is. Deze dient van alle gemakken voorzien te zijn maar daarnaast ook nog een luxe uitstraling gekoppeld aan een zeer hoge kwaliteit. Duocar stacaravan en chaletbouw biedt een uitgebreid assortiment aan kleuren, grepen, frontjes en werkbladen. Ook de inbouw apparatuur die wij gebruiken is altijd van uitstekende kwaliteit.

Badkamers in onze stacaravans en chalets

 

Een chalet interieur is pas echt compleet met een luxe badkamer. Duocar stacaravan en chaletbouw is in staat om de badkamer, die standaard al een luxe uitstraling heeft, middels inloop douches of luxe douchecabines nog mooier en persoonlijker te maken. Zo kan er als optie ook nog gebruik gemaakt worden van Fibo Trespo wandafwerking. Fibo Trespo wandafwerking is een nieuw product welke door de maatvoering van 240 x 60 centimeter minder gekoppelde naden in de badkamer garandeerd en daardoor het risico van het doorlekken van vocht gereduceerd wordt tot nul. Daarnaast is het in vele designs verkrijgbaar.

Slaapkamers en woonkamer

 

Om uw chalet interieur helemaal compleet te maken biedt Duocar stacaravan en chaletbouw u de mogelijkheid deze zo veel mogelijk aan uw smaak aan te passen. Zo kunt u kiezen uit tal van kleuren t.b.v. de wandafwerking, vloerbedekking en kunt u ook nog kiezen voor een verhoogd plafond. Voor de slaapkamers geldt ook nog dat u deze geheel naar uw eigen smaak in kan richten met kasten, bovenkasten en kunt u de kamers indelen naar eigen smaak. Al met al bepaald u helemaal zelf uw chalet interieur bij Duocar stacaravan en chaletbouw zodat u zich vanaf dag 1 al helemaal thuis voelt in een Duocar. U bent van harte welkom in Vlaardingen om met ons de mogelijkheden ten aanzien van een nieuw chalet te bespreken. U kunt voor uw vragen bellen met telefoonnummer 010 4350541 of u kunt uw vragen stellen door ons te e-mailen.

Mantelzorg chalet, Duocar

MANTELZORGWONING / MANTELZORGCHALET

Mantelzorg door Duocar chaletbouw

Mantelzorg door Duocar chaletbouw

Nu bekijken

Mantelzorgwoning / mantelzorgchalet ? De naam maakt echt niet uit maar feit is dat degene die u op dit moment verzorgd of die u nog gaat verzorgen die huisvesting krijgt die hij of zij verdient.

Een mantelzorgwoning / mantelzorgchalet van Duocar Chaletbouw voorziet volledig in de eisen en behoeften ten aanzien van mantelzorg.  Zo lang mogelijk thuis blijven wonen is de wens van iedereen die op leeftijd is en graag zijn of haar laatste jaren in een vertrouwde omgeving wil blijven wonen.

Doordat flexibiliteit al jaren hoog in het vaandel staat bij Duocar Chaletbouw is het voor ons een koud kunstje om een mantelzorgwoning / mantelzorgchalet samen te stellen geheel naar de wensen en eisen van de betreffende klant.

Mantelzorgwoning / mantelzorgchalet zonder vergunning bouwen

De regels voor vergunningsvrij bouwen zijn veranderd per 1 november 2014. Dit houdt in dat u gemakkelijker een mantelzorgwoning / mantelzorgchalet kan laten bouwen en plaatsen in uw tuin of op uw erf. Deze nieuwe regelgeving is landelijk en gaan boven gemeentelijke richtlijnen. Het komt er dus op neer dat u de gemeente niet op de hoogte hoeft te stellen van uw plannen ten aanzien van de plaatsing van een mantelzorgwoning / mantelzorgchalet.

Er gelden echter wel een paar regels. Zo moet er worden voldaan aan het bouwbesluit betreffende veiligheid, isolatie, gezondheid en milieu. Bij Duocar chaletbouw weten wij hier alles van maar u kunt ook alles nalezen in het bouwbesluit 2012. Wilt u weten of uw bouwplannen vergunningsvrij zijn? 

Sinds 1 november 2014 zijn de regels voor het bouwen of plaatsen van een mantelzorgchalet of mantelzorgwoning aanzienlijk versoepeld. De “oude” gemeentelijke richtlijnen zijn nu eigenlijk “overruled” door de landelijke richtlijnen en daarom hoeft u de gemeente niet meer in kennis te stellen bij het bouwen en plaatsen van een mantelzorgchalet / mantelzorgwoning. Wilt u weten wat Duocar stacaravan en chaletbouw hierin voor u kunt betekenen surf dan snel naar Duocar mantelzorg

Een paar regels zijn er wel ten aanzien van bouwen en plaatsen mantelzorgchalet / mantelzorgwoning

 

Er moet nog wel worden voldaan aan het bouwbesluit; hierin staan eisen die betrekking hebben op veiligheid, gezondheid, milieu en isolatie. Als het goed is dan is de aannemer of chaletbouwer hiervan op de hoogte. Om zelf te controleren of uw bouwplannen vergunningsvrij zijn kunt u hier kijken.

Wanneer een vergunning nodig voor plaatsing van mantelzorgchalet of mantelzorgwoning

 

De omvang van uw mantelzorgchalet of mantelzorgwoning en bouwplaats moet wel voldoen aan de voorwaarden voor het vergunningsvrij bouwen. Doen ze dit niet komen uw plannen niet overeen met de daar geldende bestemmingsplannen dan moet er toch een vergunning worden aangevraagd. De procedure echter hiervoor is wel verkort naar 8 weken.

Wat zijn nu de belangrijkste wetsveranderingen per 1 november 2014?

  • Ombouwen van bestaande bouwwerken, aanbouwen, bijbouwen en ombouwen in het achtererfgebied die ten goede komen aan mantelzorg, mits voldaan wordt aan de Voorwaarden van bijbehorende bouwwerken vergunningvrij.

  • Vergunningvrij zijn ook alle aanvragen die al voor 1 november zijn ingediend.

  • Voor een mantelzorgchalet / mantelzorgwoning geldt een maximum leeftijd van 15 jaar

  • De woning mag bewoond worden door maximaal één huishouden welke bestaat uit maximaal 2 personen waarvan 1 mantelzorg verleend of ontvangt. Dus ook de mantelzorger mag in de woning wonen.

  • De gemeente kan altijd vragen om de verklaring van een huisarts wanneer er twijfel is over de mantelzorgrelatie.

  • Er is geen verplichting om de mantelzorgwoning na 15 jaar af te breken na beëindiging van de mantelzorg relatie met die restrictie dat de woning of chalet functioneel ondergeschikt gemaakt moet worden aan het hoofdgebouw.

  • Van mantelzorgchalet / mantelzorgwoning mag alleen de begane grond functioneren als verblijfsgebied.

  • Het is ook toegestaan een bestaand en bijbehorend bouwwerk om te bouwen tot mantelzogwoning, ook als de omvang niet voldoet aan de voorwaarden van het vergunningvrij bouwen.

  • Een verplaatsbare mantelzorgchalet / mantelzorgwoning die geplaatst wordt in het buitengebied heeft geen extra randvoorwaarden die betrekking hebben op de toelaatbare bebouwingsoppervlakte.

Mantelzorgwoning / mantelzorgchalet geheel op maat

 

Duocar chaletbouw is al meer dan 30 jaar één van de marktleiders op het gebied van mobiele bungalowbouw. Onze chalets worden al jaren geheel op maat en naar wensen van onze klanten gebouwd. Daarom bent u voor uw mantelzorgwoning / mantelzorgchalet aan het juiste adres voor uw project op maat.

Interesse in de mogelijkheden ten aanzien van een mantelzorgwoning / mantelzorgchalet ?

Wanneer u geinteresseerd bent in de aanschaf van een mantelzorgwoning mantelzorgchalet neem dan contact op met Duocar chaletbouw. Wij kunnen u alles vertellen wat er bij de aanschaf van een dergelijke woning komt kijken. Ook kunnen wij u alle mogelijkheden en opties tonen welke wij u kunnen bieden. Maak een afspraak met ons om bij ons op de fabriek alle mogelijkheden te bespreken middels email of per telefoon op nummer 0104350541

WWW.MANTELZORGWONINGKOPEN.COM

 

Hier laten wij onze specialisme omtrent mantelzorg woningen nog uitgebreider aan u zien!

Mantelzorg chalet, Duocar