top of page

Chaletmodellen

Chalet kopen, Duocar
Chalet kopen, Duocar
Chalet kopen, Duocar
000000.
Chalet kopen, Duocar
Chalet kopen, Duocar
Duocar chaletbouw 2019-40
Duocar chaletbouw 2019-112
Duocar Duo chalet
Duocar chaletbouw 2019-260
Duocar portfolio 2019-14
Chalet kopen, Duocar
Chalet kopen, Duocar
Chalet kopen, Duocar
Chalet kopen, Duocar
Chalet kopen, Duocar
Chalet kopen, Duocar
Chalet kopen, Duocar
Chalet kopen, Duocar

Heel veel verschillende chalet modellen hebben in de loop der jaren de chaletbouw fabriek van Duocar stacaravan en chaletbouw verlaten. Van de meest eenvoudige tot het meest “gecompliceerde” model met écht alles erop en eraan. Ook bij Duocar hebben wij niet stilgezeten en hebben altijd goed geluisterd naar de wensen van de klant ten aanzien van het bouwen van onze chalet modellen.

Mantelzorg chalet, Duocar

Chalet modellen en maatwerk

 

Bij Duocar stacaravan en chaletbouw gaan wij eerst kijken hoeveel vierkante meters de klant mag gaan “bebouwen” op zijn of haar kavel om vervolgens samen tot een indeling te komen, zodanig dat onze nieuwe klant er zich snel thuis gaat voelen. Natuurlijk kunnen wij door onze lange ervaring genoeg laten zien van wat wij reeds gebouwd hebben. Maar er kan ook een heel nieuw idee worden aangedragen.

Chalet Duo-Chalet, Duocar
Chalet L-chalet, Duocar
Chalet Enkel chalet, duocar

Duo chalet

Enkel chalet

L - chalet

CHALET PRIJZEN

Mantelzorg chalet, Duocar

CUBE CHALET

cube

cube

Nu bekijken

Chaletmodel Cube

 

Chaletmodel Cube is de nieuwste telg uit de Duocar familie.
Deze Cube kenmerkt zich door de rechte hoeken en de illusie dat het model uit meerdere elementen is opgebouwd. Hierdoor is het voor Duocar chaletbouw gemakkelijk om er verschillende plafondhoogtes in aan te brengen. Uiteraard kunnen wij vele variaties toepassen op de te gebruiken kleurstellingen en materialen. Gaat u een nieuw chalet kopen en houdt u van moderne en strakke vormgeving dan is de Cube zeker een enorme aanrader.

Vertrouwde Duocar chaletbouw kwaliteit.

Ons chaletmodel cube wordt ook weer gebouwd volgens de vertrouwde Duocar Chaletbouw kwaliteitseisen. Deze garanderen een jarenlang probleemloos gebruik van dit chalet. Komt u gerust een langs en bekijk onze fabriek en producten en zie hoe onze goed opgeleide chaletbouwers onze chalets bouwen. Ook kunt u middels ons contactformulier uw vragen aan ons stellen of een afspraak met één van onze vertegenwoordigers in onze chaletbouw maken.

 

Geschikt voor mantelzorg bewoning

Ons chaletmodel Cube is natuurlijk net als als onze andere chalets uitstekend geschikt als mantelzorgwoning.

Mantelzorg chalet, Duocar

INTERIEUR

Het chalet interieur is gedurende de loop der jaren zeer aan veranderingen onderhevig geweest. Was het een aantal jaren geleden dat slechts het hoognodige in het interieur aanwezig was, is het tegenwoordig zo dat het chalet interieur minimaal de luxe moet hebben van thuis. Bij Duocar stacaravan en chaletbouw geven wij u de mogelijkheid om van uw chalet een “droom onderkomen” te maken. 

Chalet interieur van Duocar en stacaravans

 

Duocar stacaravan en chaletbouw heeft op deze ontwikkeling handig ingespeeld en biedt een ongelofelijke verscheidenheid aan materialen en kleuren om het door u aangekochte chalet uw eigen identiteit mee te geven wat betreft het chalet interieur. Nog belangrijker is dat Duocar stacaravan en chaletbouw voor het chalet interieur hoogwaardige materialen gebruikt die een lange levensduur garanderen.

Keukens in onze stacaravans en chalets

 

Misschien wel het belangrijkste onderdeel in uw chalet interieur is toch zeker wel de keuken die het “kloppend hart” van het chalet is. Deze dient van alle gemakken voorzien te zijn maar daarnaast ook nog een luxe uitstraling gekoppeld aan een zeer hoge kwaliteit. Duocar stacaravan en chaletbouw biedt een uitgebreid assortiment aan kleuren, grepen, frontjes en werkbladen. Ook de inbouw apparatuur die wij gebruiken is altijd van uitstekende kwaliteit.

Badkamers in onze stacaravans en chalets

 

Een chalet interieur is pas echt compleet met een luxe badkamer. Duocar stacaravan en chaletbouw is in staat om de badkamer, die standaard al een luxe uitstraling heeft, middels inloop douches of luxe douchecabines nog mooier en persoonlijker te maken. Zo kan er als optie ook nog gebruik gemaakt worden van Fibo Trespo wandafwerking. Fibo Trespo wandafwerking is een nieuw product welke door de maatvoering van 240 x 60 centimeter minder gekoppelde naden in de badkamer garandeerd en daardoor het risico van het doorlekken van vocht gereduceerd wordt tot nul. Daarnaast is het in vele designs verkrijgbaar.

Slaapkamers en woonkamer

 

Om uw chalet interieur helemaal compleet te maken biedt Duocar stacaravan en chaletbouw u de mogelijkheid deze zo veel mogelijk aan uw smaak aan te passen. Zo kunt u kiezen uit tal van kleuren t.b.v. de wandafwerking, vloerbedekking en kunt u ook nog kiezen voor een verhoogd plafond. Voor de slaapkamers geldt ook nog dat u deze geheel naar uw eigen smaak in kan richten met kasten, bovenkasten en kunt u de kamers indelen naar eigen smaak. Al met al bepaald u helemaal zelf uw chalet interieur bij Duocar stacaravan en chaletbouw zodat u zich vanaf dag 1 al helemaal thuis voelt in een Duocar. U bent van harte welkom in Vlaardingen om met ons de mogelijkheden ten aanzien van een nieuw chalet te bespreken. U kunt voor uw vragen bellen met telefoonnummer 010 4350541 of u kunt uw vragen stellen door ons te e-mailen.

Mantelzorg chalet, Duocar

MANTELZORGWONING / MANTELZORGCHALET